SMANJI TEKST
POVEĆAJ TEKST

PROFIL TVRTKE - IVAMONT d.o.o., Ivanić Grad

Tvrtka Ivamont d.o.o. izvodi radove antikorozivne zaštite, toplinske izolacije, održavanja benzinskih postaja te završnih građevinskih radova.

Ivamont d.o.o. zapošljava 70 stalno zaposlenih djelatnika, a kod pojačanog intenziteta radova broj djelatnika se i povećava. Većina zaposlenih djelatnika u tvrtki je preko petnaest godina.

Tvrtka je opremljena kompletnom opremom za izvođenje radova antikorozivne zaštite, toplinske izolacije te ostalih navedenih radova, a isto tako oprema se redovito obnavlja kako i tehnologija napreduje.

Prema mišljenju mnogih poslovnih partnera Ivamont d.o.o. se svrstava u sam vrh izvoditelja po kvaliteti i poštivanim rokovima izvođenja radova.

Važniji poslovni partneri s kojima surađujemo su :

- INA – Industrija nafte d.d.

- STSI – Integrirani tehnički servisi d.o.o.

- CROSCO – naftni servisi d.o.o.

- Plinacro d.o.o.

- Jadranski naftovod d.d.

- PSP Okoli – Podzemno skladište plina d.d.

- Proplin d.o.o.

- Maziva – Zagreb d.d.

- HEP d.d.

- INA Agip

- Monter – strojarske montaže d.o.o.

- Monting d.o.o.

- ZM – Zagrebmontaža d.d.

Posjedujemo Licencu „G“ za izvođenje predmetnih radova od Ministarstva graditeljstva, zaštite okoliša i prostornog uređenja.

Svi djelatnici su osposobljeni za rad na siguran način, protupožarnu zaštitu, rad na visini, rad na naftnim i plinskim platformama na kopnu i moru, spašavanje na moru……….

Tijekom svih ovih godina egzistencije, nikada nije bila upitna isplata osobnih primanja djelatnika, kao i podmirenja obaveza prema dobavljačima i državi, pridržavajući se svih zakonskih propisa.

Politika sustava upravljanja